150 lei Comanda minima pentru livrarea la domiciliu Comanda acum

Cos de cumparaturi

0

Cosul tau este gol

Mergi in magazin

Povestea noastra

MOMENTUL DECISIV

B&B Home Bakery a luat naștere în anul 2015 din pasiunea Pastry Chef-ului Cătălina Alina Feraru pentru a crea deserturi cu concept nou din ingrediente alese și în același timp, naturale.

Această poveste dulce, a putut fi realizată cu ajutorul unui program "Start Up Nation" și continuă să prospere, pe an ce trece, cu un număr de 17 angajați dedicați meseriilor lor de cofetari, ajutor de cofetari, lucrători comerciali, personal curățenie și șoferi livratori.

ECHIPA

TOTI PENTRU UNUL SI UNUL PENTRU TOTI

Personalul nostru lucrează zi de zi prin rotație, în două schimburi, pentru a asigura necesarul zilnic al cofetăriilor B&B. Materiile prime se comanda zi de zi de la furnizori premium din București și ne asigură, de fiecare dată, produse proaspete și de cea mai înaltă calitate.

Laborator

Deschis in 2015 in Bragadiru.

Cofetarie Bragadiru

Odata cu laboratorul a fost deschisa si prima locatie in 2018.

Cofetarie 13 Septembrie

In 2022 am deschis cea de a 3a cofetarie in Bucuresti pe strada Mihail Sebastian.

De ce B&B Homebakery?

Avem o varietate largă de mini prăjituri de casă, monoporții majoritatea pe bază de mousse, rulade cu rețete gândite în laboratorul nostru, produse de patiserie precum fursecuri, pateuri, macarons și eclere, de asemenea și torturi cu glazură, frișcă, marțipan, pentru mica placere, aniversări, nunți sau botezuri. Există și varianta ca un client să vină cu propria dorință legată de o compoziție.